0
Favorit produkter

Leveransvillkor

Du kan beställa varor i onlinebutik Openauto.se 24 timmar om dygnet!
 

Leveranstid

Efter att ha köpt Openauto.fi får du en order inom 3-6 arbetsdagar. Leveranstiden beror på var du bor. Vissa städer kan välja en mer exakt leveranstid.
I undantagsfall, till exempel köp av bilklädslar för ett visst märke av bil, får du produkten inom 10-20 arbetsdagar.
Innan du bekräftar din beställning informeras du om exakt leveranstid.
 

Fraktkostnad

Köper varor för mer än € 300 euro, vi kommer att leverera beställningen gratis. Om beloppet är lägre leveranspriset är 4.99 euro.
 

Levereringsmetoder

  • Varorna kommer att levereras av kuriren

Med kurir

Genom att välja detta alternativ levereras varorna bekvämt av kurirfirmaet DPD. Du kommer att bli informerad om den planerade leveransen via SMS en dag innan, och kuriren kommer att samordna tid och plats, vilket är bekvämt för dig. Varorna levereras under arbetsdagar.
 

Fakturering vid leveranstid

Om du betalar för varor vid leverans, kan du betala kuriren, men glöm inte att det kommer att bli ytterligare 2 EUR serviceavgift. Det är också önskvärt att du har rätt mängd utan retur. Kuriren ger dig ett kvitto.
 

Försändelsens skick

Kontrollera paketet efter orderleverans. Om du märker några synliga fel eller skador på sändningen, vägrar du att acceptera försändelsen eller göra anteckningar till kuriren. Om du undertecknar fraktsedeln utan kommentarer och accepterar paketet är det svårt att göra ett krav på en extern intrång av varorna.
 

Ytterligare information

Om du har några frågor eller bara vill konsultera en eller annan produkt innan du köper den, vänligen kontakta oss på telefon +370 690 22212 eller via e-post info@openauto.se och vi hjälper dig!